ΕΠΑνΕΚ 2014-2020
PI-LED για καταστήματα
Επιστροφή στις ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

PI-LED για καταστήματα

Previous Page Next Page

Η παγκοσμίως κατοχυρωμένη τεχνολογία PI-LED της LUMITECH, που διαθέτουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα, ενώνει σε μία ενιαία πηγή φωτός Tunable White και RGB χρώματα με αποτέλεσμα να παρέχει φασματική ποικιλότητα φυσικού φωτός ημέρας και με τη συνεχή αλλαγή της θερμοκρασίας χρώματος να προσομοιώνει την αντίστοιχη ώρα της ημέρας: από την αυγή, στο φως του μεσημεριού μέχρι το ηλιοβασίλεμα.

Η Τεχνολογία PI-LED βρίσκει ιδανική εφαρμογή στο λιανικό εμπόριο γιατί ζωντανεύει τα χρώματα και τα αναπαριστά με ακρίβεια (you get what you see), ενώ δημιουργεί μια πιο φυσική και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Τα αποτελέσματα είναι θετικά για όλους:

  • Οι πελάτες βιώνουν μια θετική εμπειρία αγορών σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και το προϊόν που επιλέγουν δεν έχει διαφορά χρώματος στο εξωτερικό περιβάλλον
  • Οι υπάλληλοι εργάζονται σε καλύτερο περιβάλλον και είναι πιο ξεκούραστοι άρα και πιο αποδοτικοί
  • Η επιχείρηση βλέπει τον πελάτη να παραμένει περισσότερο στο χώρο και να είναι πιο ικανοποιημένος, τις πωλήσεις να αυξάνονται (> 28% σύμφωνα με τη μελέτη εμπορίου), τους υπαλλήλους να είναι πιο υγιείς.

Τα γενικά οφέλη της τεχνολογίας PI-LED ανεβαίνουν ένα ακόμα επίπεδο με το myPI-LED και την έξυπνη εφαρμογή ελέγχου φωτισμού για πλήρως αυτόματη ή "διαισθητική απόκριση" στις μεταβαλλόμενες καταστάσεις. Η λειτουργία της είναι πολύ απλή: το προϊόν ή το δωμάτιο φωτογραφίζεται, μια κουκίδα ή μια περιοχή σημειώνεται στη φωτογραφία και το myPI-LED εξασφαλίζει εντελώς αυτοματοποιημένα και εύκολα για αυτήν ακριβώς την περιοχή που «βλέπει» τις βέλτιστες συνθήκες φωτισμού με το ιδανικό λευκό φως (είναι επίσης δυνατή η προαιρετική δυνατότητα RGB).

Το myPI-LED είναι διαθέσιμο ως εφαρμογή για δωρεάν download. Είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα ειδικά στο λιανικό εμπόριο, όπου κάθε προϊόν φωτίζεται ανά πάσα στιγμή με το τέλειο φως και εντυπωσιάζει με την αίσθηση, τα χρώματα και τα υλικά.