ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Θέλουμε να είμαστε ο σύμμαχός σας στο φωτισμό. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, σας παρουσιάζουμε ό,τι καινούργιο έχει να προσφέρει ο κλάδος και είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να το αξιοποιήσετε για τις δικές σας ανάγκες.

Η τεχνολογία εξελίσσεται στον κλάδο του φωτισμού. Το χρονικό διάστημα από την πρώτη εμφάνιση των LEDS μέχρι τα επιστημονικά άρθρα για τον έλεγχο του φωτισμού μέσω της τεχνολογίας Internet of Things (Διαδίκτυο των Πραγμάτων), είναι πολύ μικρό σε σχέση με την συνολική ιστορία του φωτισμού. Οι εξελίξεις στην τεχνολογία φωτισμού είναι πλέον συνεχείς, ενώ παράλληλα οι δυνατότητες που προσφέρει πολλαπλασιάζονται και την κάνουν πολυεπίπεδη αλλά και ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Όλοι εμείς, στην TECHLIGHT INNOVATIONS δεσμευόμαστε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις, να σας παρουσιάζουμε ό,τι καινούργιο έχει να προσφέρει ο κλάδος του φωτισμού και να σας βοηθάμε να το αξιοποιείτε για τις δικές σας ανάγκες.

Colour of Light
Colour of Light

Κάθε είδος φρέσκου τροφίμου αναδεικνύεται ιδανικά και φαίνεται ακόμα πιο νόστιμο και ελκυστικό όταν φωτίζεται με τον κατάλληλο φωτισμό. Η σύγχρονη τάση στον σχεδιασμό καταστημάτων τροφίμων, αρτοποιείων, ζαχαροπλαστείων και σούπερ μάρκετ προσφέρει πλέον τεράστιες δυνατότητες στη βέλτιστη παρουσίαση των προϊόντων, κάνοντάς τα πιο λαχταριστά, και ανεβάζοντας σημαντικά την επισκεψιμότητα και την απόδοση των πωλήσεων με την εφαρμογή ενός σωστά σχεδιασμένου φωτισμού.

Ανθρωποκεντρικός Φωτισμός
Ανθρωποκεντρικός Φωτισμός

Ανθρωποκεντρικός Φωτισμός: Μία νέα εποχή στον φωτισμό που μιμείται τη φασματική ποικιλότητα του φυσικού φωτός καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και έρχεται να αλλάξει την καθημερινότητά μας, η οποία σε μεγάλο μέρος της διαδραματίζεται σε κλειστούς χώρους.

PI-LED για καταστήματα
PI-LED για καταστήματα

Η παγκοσμίως κατοχυρωμένη τεχνολογία PI-LED της LUMITECH, που διαθέτουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα, ενώνει σε μία ενιαία πηγή φωτός Tunable White και RGB χρώματα με αποτέλεσμα να παρέχει φασματική ποικιλότητα φυσικού φωτός ημέρας και με τη συνεχή αλλαγή της θερμοκρασίας χρώματος να προσομοιώνει την αντίστοιχη ώρα της ημέρας: από την αυγή, το φως του μεσημεριού μέχρι το ηλιοβασίλεμα.

Zero Blue LED Light - SORAA HEALTHY
Zero Blue LED Light - SORAA HEALTHY

Οι συμβατικοί λαμπτήρες LED όταν είναι αναμμένοι εκπέμπουν ένα συνεχές και αόρατο στο μάτι μπλε φως το οποίο επηρεάζει την ποιότητα του ύπνου. Η TECHLIGHT παρουσιάζει τη Soraa Healthy, τη μόνη λυχνία LED ZERO BLUE που εκπέμπει ένα φυσικό λευκό φως με μηδενικά μήκη κύματος μπλε φωτός.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα προϊόντα που θα χρειαστείτε
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ