ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Πιστεύουμε ότι το σωστό φως έχει τη δύναμη να αγγίζει, να εμπνέει και να ενεργοποιεί αναδεικνύοντας την ιδιαιτερότητα και το όραμα του κάθε έργου. Και αυτό δεν έχει να κάνει με την ποσότητα αλλά με την ποιότητα των εργαλείων φωτισμού που χρησιμοποιούμε. Στόχος μας είναι η δημιουργία μοναδικών εμπειριών φωτισμού με προσήλωση στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε έργου που αναλαμβάνουμε. 

Από το ξεκίνημά μας το 2009 ως αποκλειστικός συνεργάτης για την Ελλάδα της γερμανικής εταιρείας BÄRO, έχουμε αποκτήσει μια πολυετή εξειδίκευση στο φωτισμό τροφίμων και σούπερ μάρκετ. Παράλληλα στα 10 χρόνια της μέχρι τώρα πορείας μας συνεχίσαμε να διευρύνουμε τις συνεργασίες και τις υπηρεσίες που παρέχουμε αναζητώντας καινοτομίες και επενδύοντας σταθερά σε νέες τεχνολογίες.

Η TECHLIGHT INNOVATIONS είναι σήμερα ο καλύτερος σύμμαχός σας στο φωτισμό από την επιλογή των κατάλληλων εργαλείων ως την εφαρμογή τους!

Our History

BEST LIGHT

Αναζητούμε και επιλέγουμε συνεργασίες με κορυφαίους οίκους διεθνώς που παράγουν καινοτόμα εργαλεία και πρωτοποριακές τεχνολογίες:
Brands
Τεχνολογίες

BEST SERVICE

Διατηρούμε μια εξωστρεφή, πελατοκεντρική οργάνωση εξοπλισμένη με κατάλληλα εργαλεία και διαδικασίες με στόχο την ανάπτυξη, την άριστη εξυπηρέτηση και το βέλτιστο αποτέλεσμα!

BEST RESULT

Η εμπειρία και τεχνογνωσία μας, μας επιτρέπει να εγγυόμαστε ιδανικό αποτέλεσμα με τη βέλτιστη δυνατή απόδοση σε κάθε διαφορετικό τομέα εφαρμογής φωτισμού:
YOUR PARTNER IN LIGHT

Θέλουμε να είμαστε ο στρατηγικός σας συνεργάτης στη δημιουργία ιδανικών εμπειριών φωτισμού που αφήνουν μοναδικό αποτύπωμα και γίνονται σημείο αναφοράς.

Επιδιώκουμε να χτίζουμε μακροχρόνιες και ουσιαστικές σχέσεις, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες υπηρεσίες με στόχο τη μέγιστη απόδοση του οράματος και των στόχων του κάθε έργου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα προϊόντα που θα χρειαστείτε
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ