ΕΠΑνΕΚ 2014-2020
Φωτισμός Ψυγείων
Επιστροφή στις ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Φωτισμός Ψυγείων

Previous Page Next Page

Εξειδικευμένες προτάσεις φωτισμού LED για τον ιδανικό φωτισμό φρέσκων και τυποποιημένων τροφίμων σε ψυκτικούς θαλάμους και προθήκες καταστημάτων. Οι νέες σειρές φωτιστικών με επιπρόσθετες βελτιστοποιημένες θερμοκρασίες χρώματος και κατάλληλα προσαρμοσμένα σημεία χρωμάτων, έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για να τραβήξουν την προσοχή του πελάτη σε αυτό που έχει σημασία - την επιθυμία του για το προϊόν.

Ο τέλειος φωτισμός των τροφίμων και των προϊόντων που βρίσκονται μέσα σε ψυγεία και καταψύκτες αποτελεί προτεραιότητα όλων των σούπερ μάρκετ, αλλά και των καταστημάτων τροφίμων. Τα προϊόντα φωτίζονται για να φαίνονται ζουμερά και φρέσκα και παρουσιάζονται με τον πιο αυθεντικό και λαχταριστό τρόπο. Έτσι, ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και δημιουργούν προστιθέμενη αξία. Ο φωτισμός μπορεί να υλοποιηθεί με το γραμμικό σύστημα FoodLighting προσαρμόζοντας μεμονωμένα, δυναμικές θερμοκρασίες απόδοσης χρώματος καλύπτοντας μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Είτε σε διαφημιστικούς πάγκους, είτε σε ανοιχτές ή σε κλειστές μονάδες ψύξης, τα γραμμικά φωτιστικά FoodLighting ταιριάζουν αρμονικά όπου χρησιμοποιούνται, ενώ ακόμη και οι γυάλινες πόρτες φαντάζουν σχεδόν αόρατες. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζεται υψηλό επίπεδο ενεργειακής απόδοσης και εγγυημένα μεγάλη διάρκεια ζωής των φωτιστικών. 

ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ LUMITECH, ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕΝΟΥΝ ΦΡΕΣΚΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!

Κάθε χρόνο, στην Ευρωπαϊκή Ένωση 89 εκατομμύρια τόνοι τροφής ρίχνονται στα σκουπίδια. Δηλαδή σπαταλούνται 179 κιλά τροφίμων ανά άτομο. Το 5% από αυτό, ή οι 4,45 εκατομμύρια τόνοι, υπολογίζεται ότι προέρχονται από τους πωλητές λιανικών καταστημάτων.

Για να μειωθεί αυτή η αλόγιστη σπατάλη τροφίμων και με σκοπό να προσφέρουμε στο λιανικό εμπόριο τη βέλτιστη υποστήριξη, προτείνουμε τον κατάλληλο τύπο φωτιστικών που κάνουν στοχευμένη χρήση της ακτινοβολίας UVA στον χώρο των νωπών τροφίμων. Χωρίς καμία οπτική διαφορά στην ποιότητα του φωτισμού, έχει σημαντικό αντίκτυπο στην υγιεινή ποιότητα του ψαριού και του κρέατος. Έτσι αυξάνεται η ζωή του προϊόντος περισσότερο από 20%.

ΑΠΟΓΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΑΣ, ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ.

Τα τρόφιμα για να φαίνονται ελκυστικά απαιτούν συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Οι σημαντικότεροι παράγοντες είναι η αναπαραγωγή, η θερμοκρασία και η ένταση του φωτός. Όταν πρόκειται για φαγητό, οι πρωταρχικοί παράγοντες είναι η εμφάνιση και η φρεσκάδα.

Αυτό επιτυγχάνεται με την άριστη αναπαραγωγή χρώματος (CRI ≥90) σε ένα ευρύ φάσμα. Έτσι αναδεικνύονται τα χαρακτηριστικά χρώματα των προϊόντων με βέλτιστο και απόλυτα ρεαλιστικό τρόπο, χαρίζοντας μια φυσική και λαχταριστή όψη. Η Techlight Innovations διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να υλοποιήσει τον κατάλληλο φωτισμό τροφίμων, με αποτέλεσμα την καλύτερη αισθητική του προϊόντος.