THE COMPANY

Πιστεύουμε ότι το σωστό φως έχει τη δύναμη να αγγίζει, να εμπνέει και να ενεργοποιεί αναδεικνύοντας την ιδιαιτερότητα και το όραμα του κάθε έργου. Και αυτό δεν έχει να κάνει με την ποσότητα αλλά με την ποιότητα των εργαλείων φωτισμού που χρησιμοποιούμε. Στόχος μας είναι η δημιουργία μοναδικών εμπειριών φωτισμού με προσήλωση στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε έργου που αναλαμβάνουμε. 

Η παγκοσμίως κατοχυρωμένη τεχνολογία PI-LED της LUMITECH, που διαθέτουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα, ενώνει σε μία ενιαία πηγή φωτός Tunable White και RGB χρώματα με αποτέλεσμα να παρέχει φασματική ποικιλότητα φυσικού φωτός ημέρας και με τη συνεχή αλλαγή της θερμοκρασίας χρώματος να προσομοιώνει την αντίστοιχη ώρα της ημέρας: από την αυγή, στο φως του μεσημεριού μέχρι το ηλιοβασίλεμα.

Η Τεχνολογία PI-LED βρίσκει ιδανική εφαρμογή στο λιανικό εμπόριο γιατί ζωντανεύει τα χρώματα και τα αναπαριστά με ακρίβεια (you get what you see), ενώ δημιουργεί μια πιο φυσική και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Τα αποτελέσματα είναι θετικά για όλους:

  • Οι πελάτες βιώνουν μια θετική εμπειρία αγορών σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και το προϊόν που επιλέγουν δεν έχει διαφορά χρώματος στο εξωτερικό περιβάλλον
  • Οι υπάλληλοι εργάζονται σε καλύτερο περιβάλλον και είναι πιο ξεκούραστοι άρα και πιο αποδοτικοί
  • Η επιχείρηση βλέπει τον πελάτη να παραμένει περισσότερο στο χώρο και να είναι πιο ικανοποιημένος, τις πωλήσεις να αυξάνονται (> 28% σύμφωνα με τη μελέτη εμπορίου), τους υπαλλήλους να είναι πιο υγιείς.

Τα γενικά οφέλη της τεχνολογίας PI-LED ανεβαίνουν ένα ακόμα επίπεδο με το myPI-LED και την έξυπνη εφαρμογή ελέγχου φωτισμού για πλήρως αυτόματη ή "διαισθητική απόκριση" στις μεταβαλλόμενες καταστάσεις. Η λειτουργία της είναι πολύ απλή: το προϊόν ή το δωμάτιο φωτογραφίζεται, μια κουκίδα ή μια περιοχή σημειώνεται στη φωτογραφία και το myPI-LED εξασφαλίζει εντελώς αυτοματοποιημένα και εύκολα για αυτήν ακριβώς την περιοχή που «βλέπει» τις βέλτιστες συνθήκες φωτισμού με το ιδανικό λευκό φως (είναι επίσης δυνατή η προαιρετική δυνατότητα RGB).

Το myPI-LED είναι διαθέσιμο ως εφαρμογή για δωρεάν download. Είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα ειδικά στο λιανικό εμπόριο, όπου κάθε προϊόν φωτίζεται ανά πάσα στιγμή με το τέλειο φως και εντυπωσιάζει με την αίσθηση, τα χρώματα και τα υλικά.

BEST LIGHT

Αναζητούμε και επιλέγουμε συνεργασίες με κορυφαίους οίκους διεθνώς που παράγουν καινοτόμα εργαλεία και πρωτοποριακές τεχνολογίες:
Brands
Technologies

BEST SERVICE

Διατηρούμε μια εξωστρεφή, πελατοκεντρική οργάνωση εξοπλισμένη με κατάλληλα εργαλεία και διαδικασίες με στόχο την ανάπτυξη, την άριστη εξυπηρέτηση και το βέλτιστο αποτέλεσμα!

BEST RESULT

Η εμπειρία και τεχνογνωσία μας μας επιτρέπει να εγγυόμαστε ιδανικό αποτέλεσμα με τη βέλτιστη δυνατή απόδοση σε κάθε διαφορετικό τομέα εφαρμογής φωτισμού:
YOUR PARTNER IN LIGHT

Θέλουμε να είμαστε ο στρατηγικός σας συνεργάτης στη δημιουργία ιδανικών εμπειριών φωτισμού που αφήνουν μοναδικό αποτύπωμα και γίνονται σημείο αναφοράς.

Επιδιώκουμε να χτίζουμε μακροχρόνιες και ουσιαστικές σχέσεις, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες υπηρεσίες με στόχο τη μέγιστη απόδοση του οράματος και των στόχων του κάθε έργου.

Επικοινωνήστε μαζι μας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα προϊόντα που θα χρειαστείτε
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ