Επιστροφή στη λίστα ΝΕΑ

Η TECHLIGHT INNOVATIONS ΣΤΗΝ ARTOZA 2019

Μάρτιος 2019
Δελτίο τύπου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συμμετοχή της TECHLIGHT INNOVATIONS στην ARTOZA 2019, μια από τις ισχυρότερες και πλέον εξειδικευμένες εκθέσεις στην Ελλάδα και μία από τις πιο αναγνωρισμένες στο είδος της διεθνώς για τους κλάδους της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής.

Η TECHLIGHT INNOVATIONS παρουσίασε στο καλαίσθητο περίπτερό της μια μεγάλη ποικιλία από τις πλέον σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις φωτισμού LED για τα αρτοποιία / ζαχαροπλαστεία και τα καφέ. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για το σωστό φωτισμό τροφίμων γενικά αλλά και των αρτοποιημάτων & γλυκών ειδικότερα, τομείς στους οποίους η TECHLIGHT INNOVATIONS έχει μακρά εμπειρία και αποδεδειγμένη εξειδίκευση. Παρουσιάστηκαν λύσεις φωτισμού που βασίζονται στο Color Technology for Food Lighting και ανέλυαν πώς διαφορετικά τρόφιμα, όπως π.χ. το ψωμί και τα γλυκά, απαιτούν ειδικoύς φωτισμούς για την ανάδειξη της φρεσκάδας και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους, ενώ χάρη στην τεχνολογία LED δεν αλλοιώνεται η υφή και το χρώμα τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους επισκέπτες είχε η παρουσίαση φωτιστικών συστημάτων με τεχνολογία PI- LED της εταιρείας LUMITECH, που εκπροσωπεί η TECHLIGHT INNOVATIONS αποκλειστικά. Οι λύσεις φωτισμού που χρησιμοποιούν τεχνολογία PI -LED αναγνωρίζουν και αποκωδικοποιούν το χρώμα κάθε αντικειμένου προβολής προσαρμόζοντας το φωτισμό κατάλληλα για ιδανικό αποτέλεσμα. Παράλληλα στο περίπτερο υπήρχαν προτάσεις φωτιστικών υψηλής αισθητικής τεχνολογίας LED ειδικά σχεδιασμένα για χώρους καφέ και φαγητού που αναδεικνύουν τον χώρο και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες του.

Ο Μιχάλης Πετρίδης, ιδρυτής και διευθύνων Σύμβουλος της TECHLIGHT INNOVATIONS, συμμετείχε και στην ενότητα σεμιναρίων της έκθεσης, όπου παρουσίασε τη σημασία του σωστού φωτισμού Food LED Lighting και τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις στο φωτισμό.

Η TECHLIGHT INNOVATIONS ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο του φωτισμού το 2009 και μέσα σε 10 χρόνια έχει καθιερωθεί ως ένας σημαντικός συνεργάτης για κάθε εφαρμογή φωτισμού. Τα εργαλεία φωτισμού που διαθέτει προέρχονται από 15 και πλέον διεθνώς αναγνωρισμένους διεθνείς οίκους, σε συνεργασίες που επιλέγονται με κριτήριο την αξιοπιστία, την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες. Έχει την δυνατότητα να ανταποκριθεί σε κάθε ζητούμενο και κάθε εφαρμογή φωτισμού σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς.

Με συνεχή κατάρτιση και άριστη εξυπηρέτηση προσφέρει στους πελάτες της τη βέλτιστη λύση σε κάθε ανάγκη τους χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις αξίας και εμπιστοσύνης.

Από το 2017 προχώρησε στην ίδρυση ιδιόκτητης μονάδας παραγωγής φωτιστικών συστημάτων LED, ειδικά σχεδιασμένα για χώρους πώλησης Super Market, προσφέροντας μια αξιόπιστη αλλά ταυτόχρονα και οικονομική λύση. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:
TECHLIGHT INNOVATIONS
Πανόρμου 6
143 41, Νέα Φιλαδέλφεια - Αθήνα
Τηλ.: 210 2522 000
Fax: 210 2855 065
www.techlight.gr


ΑΠΟΚΡΥΨΗ
Επικοινωνήστε μαζι μας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα προϊόντα που θα χρειαστείτε
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ