Συστήματα Καθαρισμού Αέρα
Επιστροφή στις ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Συστήματα Καθαρισμού Αέρα

Previous Page Next Page

Αέρας χωρίς μικρόβια, προστασία για όλους

Απολύμανση Επαγγελματικών Χώρων με Υπεριώδες Φως

Απολύμανση αέρα χωρίς τη χρήση χημικών και όζοντος με παράλληλη εξασφάλιση μείωσης των οσμών του χώρου. Από χώρους ιατρικών χειρουργείων και γηροκομεία μέχρι διοικητικούς χώρους, επαγγελματικά γραφεία, σχολεία, φροντιστήρια, καταστήματα λιανικής πώλησης, εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία  καθώς και αθλητικές εγκαταστάσεις-αποδυτήρια, οπουδήποτε υπάρχει συνωστισμός πολλών ανθρώπων, εκεί παρατηρείται υψηλή συγκέντρωση μικροβίων και βακτηρίων που μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες στους ανθρώπους.

Ο αποστειρωμένος αέρας βελτιώνει την ποιότητα ζωής!

Η συνεχόμενη απολύμανση αέρα είναι το βασικό μέτρο για την αποτροπή εξάπλωσης μικροοργανισμών και ιών. Επιπρόσθετα βοηθάει στην πρόληψη νοσοκομειακών λοιμώξεων προσφέροντας στα άτομα με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα την καλύτερη δυνατή προστασία. Παράλληλα μειώνει το ρίσκο της υγείας των εργαζομένων από μολύνσεις αλλά και την ανάπτυξη πολύ ανθεκτικών μικροβίων που δημιουργούνται ως αποτέλεσμα της συχνής χρήσης χημικών απολυμαντικών.

Μπορεί η υπεριώδης ακτινοβολία UVC να βοηθήσει στην πρόληψη της μετάδοσης COVID-19 μειώνοντας τη μόλυνση;

Με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία, που διατίθενται από την IUVA, η απάντηση είναι NAI. Για ολόκληρες δεκαετίες η τεχνολογία UVC χρησιμοποιείται για την απολύμανση αέρα, νερού, λυμάτων, φαρμακευτικών προϊόντων και επιφανειών. Το μήκος κύματος των 253.7 νανομέτρων (nm) αφανίζει όλα τα βακτήρια και τα μικρόβια που έχουν ελεγχεί έως σήμερα. Η Διεθνής Ένωση Υπεριώδους ακτινοβολίας IUVA (International Ultraviolet Association-www.iuva.org) εκτιμά ότι οι τεχνολογίες απολύμανσης με τη χρήση υπεριώδους ακτινοβολίας παίζουν σημαντικό πρόλο στη μείωση της μετάδοσης του ιού SARS CoV-2 που προκαλεί COVID-19, ειδικά όταν χρησιμοποιείται με προσέγγιση ''πολλαπλών φραγμών''. Η υπεριώδης ακτινοβολία είναι μία γνωστή τεχνολογία για την απολύμανση του αέρα, του νερού και των επιφανειών, που δύναται να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου μόλυνσης από την επαφή με τον COVID 19.

Σύμφωνα με την επίσημη δήλωση της IUVA, τα μικρόβια SARS επίσης μπορούν να αδρανοποιηθούν με το φως UVC. Το φως UVC αποτελεί σημαντική προσθήκη στη λεγόμενη προσέγγιση ''πολλαπλών φραγμών''. Μαζί με τις υπάρχουσες διαδικασίες απολύμανσης, η τεχνολογία UVC εξασφαλίζει ότι ο κίνδυνος μόλυνσης περιορίζεται στο ελάχιστο.

BÄRO O ειδικός στην Υγιεινή του αέρα

Ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στην Ευρώπη η BÄRO για περισσότερο από 25 χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την απολύμανση αέρα και επιφανειών με ισχυρά συστήματα UVC σε όλα όλων των ειδών τους επαγγελματικούς χώρους και βιομηχανίες.

Η Techlight Innovations με την εμπειρία και την εγγύηση της πολυτελούς τεχνογνωσίας του οίκου BÄRO, συμβάλλει στην άρτια εφαρμογή όλων των μονάδων UVC προσφέροντας εξατομικευμένη συμβουλευτική για τον σωστό σχεδιασμό έργων. Αναθέτοντας την εγκατάσταση και την τεχνική επίβλεψη σε εξειδικευμένο πιστοποιημένο προσωπικό συνεργαζόμενων τεχνικών εταιριών, προσφέρει στον τελικό πελάτη μία ολοκληρωμένη υπηρεσία και εξασφαλίζει τη βέλτιστη εφαρμογή μεθόδων υγιεινής του αέρα σε κάθε χώρο. 

Ζητήστε να σας κάνουμε μια επίδειξη στο χώρο σας για να δείτε στην πράξη τι σημαίνει απολύμανση αέρα με τη χρήση ακτίνων UVC.

 

  

Δείτε προϊόντα σχετικά με Συστήματα Καθαρισμού Αέρα
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα προϊόντα που θα χρειαστείτε
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ